IFK Klagshamn (9m)

Referat

Referat: Skegrie BK - IFK Klagshamn (9m)

Andra vinsten!
I matchen mot Klagshamn tar vi tag i spelet direkt från start och skapar målchanser på löpande band!
1-0 sätter Lo med en behärskad vänster bredsida. 2-0 gör Annie efter en dribblingsräd.
3-0 målet är ett fantastiskt fotbollsmål där Matilda vinner en närkamp och kommer fri med målvakten, ser att hon är lite ur skottvinkel och istället slår en passning till Lo som i närkamp med en motståndare kan slå in bollen i öppet mål. Matildas speluppfattning på detta målet är bland det bästa vi sett på hela hösten! Underbart!
4-0 gör Annie på ett av de hårdaste skotten i Snarringe genom tiderna! Ribba in! Tror ribban darrar fortfarande!
Vi hinner även med 5-0 innan paus. En riktig delikatess signerad Julia Larsson. Julia kommer fri och chippar bollen över målvakten. Vackert!
Andra halvlek startar i samma tempo från Skegrietjejerna och vi gör 6-0 och 7-0. Båda målen trycker Lo dit.
7-0 målet tillkommer efter en formidabel räd på högerkanten av Stina, som var en av matchens bästa spelare!
I slutet släpper vi in ett onödigt mål men det är lätt hänt när man är så överlägsna som vi var i denna match.
Som helhet en helgjuten insats av samtliga spelare! Vi spelade verkligen fotboll i denna match! Fantastiskt härligt att se er!